4. Sınıflar Okulistik

Yayınlanma Tarihi: 18-04-2019

Değerli Velilerimiz,
4. sınıf öğrencilerimizin, ülke, il ve ilçe genelinde uygulanan Okulistik 5. Deneme Sınavı’ndan elde ettikleri sıralama sonuçları aşağıdaki gibidir:

4.sınıf öğrencilerimiz yapılan 5. sınavda; ülke geneli sıralamasında, katılan 975 okul arasında 2. sıraya, bölge sıralamasında ise 283 okul arasından 1. sıraya yerleşerek büyük bir başarı elde etmişlerdir. İzmir’in tanınan pek çok özel okul ve devlet okulunun katıldığı bu sınavda il genelinde katılan 45 okul arasında 1. sırayı elde etmiştir. Buca ilçesinde katılan 5 okul arasında ise yine 1. olmuştur.

Öğrencilerimizin gösterdikleri gelişimle gurur duyuyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize, iş birliğiniz ve desteğiniz için siz velilerimize teşekkür ediyoruz.