ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

Yayınlanma Tarihi: 03-11-2016

Değerli Velilerimiz,cerceve

Okulumuzda bu eğitim ve öğretim yılında da öğrencilerimizin, Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği çerçevesinde yıl boyunca pek çok toplum hizmeti çalışmaları yapılmaktadır.

Çocuklar Üşümesin” kampanyası olarak duyurulan ve Okul Aile işbirliği çalışmaları kapsamında 01-15 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çalışmanın öğrencilerimize kazandıracağı pek çok insani ve toplumsal kazanımları bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, kendilerine alınan yeni kışlık bir giysiyi (mont, kaban, kazak, ceket benzeri), ayakkabı çeşitlerini  (bot, çizme) gereksinimi olan ilköğretim çağındaki bir başka çocuğa armağan ederek bu kampanyaya katılabileceklerdir. Toplanan ürünler İzmir Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderilecektir.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

OKUL YÖNETİMİ