5. ULUSAL STRATEJİ OYUNLARI TURNUVASI’NA KATILDIK

Yayınlanma Tarihi: 02-11-2016

TAKEV Okulları 5. Ulusal Strateji Oyunları Turnuvası İlkokul kategorisinde 2-A sınıfından Çağan YURTSEVER, 2-B sınıfından Ata Doruk COŞKUN, Beren Taha KURT ,Kuzey YILDIZ  ve Yaman ÖZÇELİK, 3-B sınıfından Mehmet Ege YOLYAPAN ve Doruk ATPULAT, 3-C sınıfından Ahmet Arın BARAN isimli öğrencilerimiz , okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir.3-B sınıfı öğrencisi Mehmet Ege YOLYAPAN,  Abalone oyunuyla bireysel derecelendirmede 4. olmuştur. 2-B sınıfından  Ata Doruk COŞKUN, Beren Taha KURT , Battle Sheep takım oyunuyla 3. olmuşlardır.

TAKEV Okulları 5. Ulusal Strateji Oyunları Turnuvası Ortaokul kategorisinde 8-B sınıfı öğrencisi Ege TUĞYAN, 7-B sınıfı öğrencileri Egemen GÜRCAN ve Onur Umut ŞİMŞEK, 6-A sınıfı öğrencisi Ekin OĞUZ okulumuzu başarıyla temsil ettiler.8-B sınıfı öğrencilerimizden Ege TUĞYAN , bireysel olarak Quaridor yarışmasında 3. olmuştur.