Güvenli İnternet Günü

Yayınlanma Tarihi: 09-02-2021

eTwinnerlarımızla Güvenli İnternet Günü kutlaması! Pozitif ve güvenli bir dijital ortamı teşvik etmek için 2004 yılından bu yana yaklaşık 150 ülkede düzenlenen etkinliklerle kutlanan Güvenli İnternet Günü’nde bizler de öğrencilerimize sunumlarımızı gerçekleştirdik. eTwinning projelerinde görevli öğrencilerimiz, öğretmenleri ile bir toplantı gerçekleştirerek güvenli internet ortamı oluşturmak için neler yapabileceklerini öğrendiler. Bu doğrultuda birçok bilgi edinen öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını da kullanarak öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular.

Safer Internet Day with our eTwinners! For the Safer Internet Day, having been celebrated since 2004 with events from almost 150 countries to promote a safer and positive digital environment, we have performed presentations. Our students taking active part in eTwinning projects met online with their teachers and learned what they can do to create a safer internet environment. The students also had the chance to practice what they have learned using Web 2.0 tools.