Kariyer Rehberliği

Yayınlanma Tarihi: 16-01-2019

DEU Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Diğdem Müge Siyez, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizle 14 Ocak 2019 tarihinde Kariyer Rehberliği Etkinlikleri yürütmüştür. 8. sınıflara yönelik etkinlik kapsamında öğrencilerimizle Kariyer Belirleme Sürecinde Dikkat Edilmesi Gereken Temel Unsurlar ile ilgili eğlenceli ve aydınlatıcı aktiviteler gerçekleştirilmiştir. 7. sınıf öğrencilerimiz de bu etkinlikte daha önceden belirlenmiş az bilinen meslekleri bir oyun ortamı içerisinde tanıma olanağı bulmuştur.
Çalışmaları okul yönetimi ile koordine eden DEU Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve Okul Aile Birliği Üyesi Sayın Doç. Dr. Bahar Baran’a, etkinlikleri tasarlayan ve etkinliklerin yaşama geçirilmesinde bizlere destek veren Buca Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Diğdem Müge Siyez’e teşekkürlerimizi sunarız.