Mevlana’yı Anma Etkinlikleri

Yayınlanma Tarihi: 17-12-2019

“Alçak gönüllülük ve tevazuda toprak gibi ol. Hoşgörüde deniz gibi…Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.” Öğrencilerimizde evrensel değerlere duyarlılık kazandırmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda 07-17 Aralık “Mevlana Haftası” etkinlikleri kapsaminda onun “Evrensel Sevgi, Hoşgörü ve Barış Felsefesi”ne ilişkin gerçekleştirdiğimiz söyleşi öğrencilerimizin de etkin katılımıyla zihinlerimizde kalıcı izler bıraktı. Yolu sevgiden geçen herkes onun gücüyle ayırt etmeden evrendeki her şeyi kucaklamaz mı? Bizler de birbirimizi kusurlarımız ve doğrularımızla sevmeyi öğreniyor, öğrencilerimizle unutulmaz ekip işlerine imza atıyoruz.  Destekleri için önce konuğumuz Yazar Ayşe Yıldız Ertübey’e sonra da emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.