Münazara

Yayınlanma Tarihi: 18-01-2019

Okulumuz Çok Amaçlı Salonu iki karşıt düşüncenin kıyasıya savunulduğu, her dakikası soluk soluğa geçen bir “münazara” etkinliğine sahne oldu. Türkçe zümresi tarafından hazırlanan etkinlikte 7. sınıf öğrencilerinden oluşturulan iki gruptan biri “Teknoloji Sayesinde Öğrenciler Daha İyi ve Daha Hızlı Öğrenir.” tezini savunurken diğer grup bu görüşün tam aksinin doğruluğunu jüriye ispatlamak için ter döktü. 6. ve 7. sınıf öğrencilerinin izleyici olarak katıldığı münazarada zaman zaman gruplara yapılan tezahüratlarla tansiyon iyice yükseldi. Okul Müdürümüz Sayın Bülent Aydoğdu, etkinliği hazırlayan Türkçe öğretmenlerini tebrik ederken fikirlerini en ateşli biçimde savunan tüm katılımcı öğrencilerimize katılım belgelerini takdim etti.