Okullar Arası Salon İl Birinciliği Atletizm Yarışmaları

Yayınlanma Tarihi: 15-02-2022

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Salon İl Birinciliği Atletizm Yarışmaları’nda okulumuz küçük kızlar, yıldız kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde yarışlara katılım sağlamış olup yıldız kızlarda takım olarak İzmir ikinciliği elde etmişlerdir. Ayrıca okulumuz yıldız kız bayrak takımı İzmir üçüncüsü olmuşlardır. Bireysel yarışlarda ise 60 m koşusunda kendi yaş kategorisinde 7B sınıfı öğrencimiz Naz AYAZ İzmir birincisi, 5A sınıfı öğrencimiz Ela HACIALİBEYOĞLU 60 m koşusunda İzmir ikincisi, 8A sınıfı öğrencimiz Ayşe KINAY yüksek atlamada İzmir üçüncüsü olarak bizleri onurlandırmışlardır.
Genç sporcularımızı ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.