Ortaokul Okulistik Sonuçlarımız

Yayınlanma Tarihi: 18-04-2019

Değerli Velilerimiz,

1. 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin, ülke, il ve ilçe genelinde uygulanan Okulistik 5. Deneme Sınavı’ndan elde ettikleri sıralama sonuçları aşağıdaki gibidir:

8.sınıf öğrencilerimiz, yapılan 5. sınavda; ülke geneli sıralamasında katılan 1386 okul arasında, 37. sıraya yerleşerek ilk % 3’lük dilimde yer almıştır.İzmir’in tanınan pek çok özel okul ve devlet okulunun katıldığı bu sınavda il genelinde; katılan 52 okul arasında 1. sırayı elde etmiştir. Buca ilçesinde katılan 5 okul arasında ise 1. olmuştur.

7.sınıf öğrencilerimiz, yapılan 5. sınavda; ülke geneli sıralamasında katılan 1124 okul arasında, 9. sıraya yerleşerek ilk % 1’lik dilimde yer almıştır.İzmir’in tanınan pek çok özel okul ve devlet okulunun katıldığı bu sınavda il genelinde; katılan 42 okul arasında 1. sırayı elde etmiştir. Buca ilçesinde katılan 4 okul arasında ise 1. olmuştur.

6.sınıf öğrencilerimiz, yapılan 5. sınavda; ülke geneli sıralamasında katılan 1061 okul arasında, 55. sıraya yerleşerek ilk % 6’lık dilimde yer almıştır.İzmir’in tanınan pek çok özel okul ve devlet okulunun katıldığı bu sınavda il genelinde; katılan 42 okul arasında 1. sırayı elde etmiştir. Buca ilçesinde katılan 4 okul arasında ise 1. olmuştur.

5.sınıf öğrencilerimiz, yapılan 5. sınavda; ülke geneli sıralamasında katılan 1056 okul arasında, 6. sıraya yerleşerek ilk % 1’lik dilimde yer almıştır.İzmir’in tanınan pek çok özel okul ve devlet okulunun katıldığı bu sınavda il genelinde; katılan 40 okul arasında 1. sırayı elde etmiştir. Buca ilçesinde katılan 4 okul arasında ise 1. olmuştur.

Bu yıl gerçekleşecek devlet sınavının zorluk düzeyine uygun hazırlanan bu sınavlarda, öğrencilerimizin gösterdikleri gelişimle gurur duyuyor, tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimize, iş birliğiniz ve desteğiniz için siz velilerimize teşekkür ediyoruz.