Yayınlanma Tarihi: 21-12-2021

RISING STARS CLUB
Okulumuz 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile bu yıl yürüttüğümüz Rising Star kulübümüzün etkinlikleri arasında eTwinning projeleri, İngilizce konuşma becerisini geliştirmeye yönelik tekerlemeler (Tongue Twisters), Role Play (Rol yapma) yöntemi ile kitap okuma ve kulüp öğrencileri tarafından seçilen İngilizce şarkıların ezberlenip gösteri olarak sunulması yer almaktadır. Eğlenerek ve doğal akışta İngilizce öğrenimini amaçladığımız kulübümüzde şarkılarımıza hazırlanıp ilk gösterimizi yaptık. Öğrencilerimizin akranlarının da izlediği gösterimizde herkes dans ederek şarkılara katıldı. Hep birlikte hem bolca İngilizce pratiği yaptık hem de eğlenceli aktivitelerle İngilizce öğrenmenin tadını çıkardık!

RISING STARS CLUB
The rising star club we carry out this year with second and third graders from our school includes eTwinning projects, Tongue Twisters which aims to improve English speaking skills, reading books by role-playing method and presenting English songs that students memorized which were selected by the students. We prepared our songs and performed our first show with our club where we aimed learning English naturally and with fun. Our students’ peers also watched the showed and danced by singing along the songs. We both practiced English a lot and enjoyed learning English through fun activities all together! 🥳