SU HAYATTIR…

Yayınlanma Tarihi: 23-03-2019

22 MART DÜNYA SU GÜNÜ  etkinlikleri kapsamında  okulumuz “CMAS Blue Helmet of the Sea Proje”si öğrenci timi ile  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Deniz Canlıları Koleksiyon Merkezi ‘ne  Deniz Canlıları Müzelerinin Ekoloji Eğitiminde Önemi’ amaçlı inceleme gezisi gerçekleştirdik.

Gezimiz , deniz canlılarının nüfusunda büyük bir azalma yaşandığına dikkat çekti. Öğrencilerimiz suyun canlılar için önemi,  deniz ekosistemi, deniz kirliliği, deniz canlılarının korunması ve nesli tehlike altında olan  deniz canlıları konularında bilgiler edindiler.SU HAYATTIR… “22 Mart Dünya Su Günü” etkinlikleri kapsamında okulumuz “CMAS Blue Helmet of the Sea Proje”si öğrenci timi ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Deniz Canlıları Koleksiyon Merkezine ‘Deniz Canlıları Müzelerinin Ekoloji Eğitiminde Önemi’ amaçlı inceleme gezisini gerçekleştirdik.
Gezimiz , deniz canlılarının nüfusunda büyük bir azalma yaşandığına dikkat çekti. Öğrencilerimiz suyun canlılar için önemi, deniz ekosistemi, deniz kirliliği, deniz canlılarının korunması ve nesli tehlike altında olan deniz canlıları konularında bilgi edindi.