Tarihe Saygı ve Yerel Koruma Ödülleri 2019

Yayınlanma Tarihi: 06-12-2019

İzmir’in tarihe duyarlılığını simgeleyen “Tarihe Saygı / Yerel Koruma Ödülleri 2019 Programı Seçici Kurul” değerlendirmesi sonuçlandı. Okulumuz 7.sınıf öğrencilerinin Sosyal Bilgiler Öğretmeni Belgin Deler koordinatörlüğünde “Tıbbın ve Olimpiyatların Doğduğu Ölümsüzlük Şehri Bergama” adlı projesi “Tarihi ve Kültürel Miras” konulu dramasıyla Okul Projeleri Teşvik Ödülü’ne layık bulunmuştur. Okulumuz sosyal bilgiler dersi hedefleri arasında yer alan çocuk ve gençlerin tarihi mirasa ve çevreye duyarlılıklarını geliştirmek, onlarda bir koruma kültürü oluşturmak/yaygınlaştırmak doğrultusunda bu ödülü almak oldukça mutluluk verici oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.