URFODU ve FENBEG

Yayınlanma Tarihi: 16-05-2022

DEÜ Özel 75. Yıl Eğitim Kurumları öğrencileri fen bilimlerinde de farkını ortaya koydu.

Bu sene 18.si düzenlenen “Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması”nda fen bilimleri dalında yarışmaya katılan öğrencilerimiz İpek Yazgan, Çağan Yurtsever ve Ata Doruk Coşkun birinci etabı başarıyla tamamlayıp finale girmeye hak kazanmışlardır. Final etabında ise Çağan Yurtsever ve Ata Doruk Coşkun yarışmayı başarıyla tamamlayıp başarı diploması almaya hak kazanmışlardır.

Bunun yanı sıra fen bilimlerini okuma, anlama ve yorumlama alanında gerçekleştirilen
FENBEG yarışmasına katılan öğrencilerimizden Devran Güller ve Deha Ege Yıldız dereceye girerek “Bilim Uygulaması”na katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.