#Yalnız Değilsiniz!

Yayınlanma Tarihi: 09-11-2018

“02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası”nda da okulumuz Türkçe zümresi olarak öğrencilerimizde farkındalığı artırmak ve öğrencilerimizin dikkatini bu haftanın önemine çekmek amacıyla her sınıf düzeyinde çeşitli etkinlikler yaptık. LÖSEV’in kuruluş amacı ve yaptığı yardımlar ile ilgili vidoları öğrencilerimize izlettikten sonra getirdikleri turuncu renk kartonlara lösemi hastası dostlarına, kardeşlerine birer mektup yazdırıp sınıf panolarımızı düzenledik. Her biri yaşama sımsıkı tutunup el vermeye çabalayan lösemi hastalarına yazdıkları mektupların onlara ulastırılıp onlar için az da olsa motivasyon kaynağı olacağını bilen öğrencilerimizin bu etkinliklerle empati yetenekleri de gelişmiş oldu. #Yalnız Değilsiniz!