Atletizmde Türkiye Dereceleri!

Yayınlanma Tarihi: 25-01-2019

18-20 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenen “Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası”na U14 ve U16 kategorisinde toplam 14 sporcu ile katılan okul atletizm takımımız, büyük bir başarıya imza atarak 7 madalyayla yarışmayı tamamlamıştır. Yüksek atlamada, 8A sınıfı öğrencisi Yağmur Barbarus Türkiye üçüncüsü; 60 mt engelli koşuda ve uzun atlamada 7B sınıfı öğrencisi Gökçe Gökmen Türkiye ikincisi ve Türkiye beşincisi; 1000 mt koşuda 7A sınıfı öğrencisi Onur Bozkurt Türkiye altıncısı; gülle atmada 8B sınıfı öğrencisi Ulaş Yurt Türkiye üçüncüsü; yüksek atlamada 8A sınıfı öğrencisi Bartu Özcan Türkiye dördüncüsü ve uzun atlamada Türkiye beşincisi olarak bizleri onurlandırmıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.