23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Yayınlanma Tarihi: 25-04-2019

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı bu yıl da büyük coşku, heyecan ve kıvanç içinde kutladık. Renkli etkinlikler, farkındalık yaratan gösterilerle bayram sevincini izleyicilerimize taşıyan törenimizi İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Harun Yazar; Rektör Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Sunay Yıldırım Doğru; DEÜ Genel Sekreterimiz Dr. Saip Tiryakioğlu; dekanlarımız; yüksekokul müdürlerimiz, enstitü müdürlerimizin de onur veren katılımlarıyla gerçekleştirdik. Ulus egemenliğinin yine ulusa bırakıldığı, meclisin açıldığı bu anlamlı günde; Ata’mızın armağanı çocuk bayramını tüm ruhuyla yansıtan törenimizde, emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca “Engelsiz Dokuz Eylül” projesi kapsamında güzel yürekleriyle törenimize katkı koyan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim İş ve Uygulama Okulu halk oyunu ekibine, Mehmet Ali Susam Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencisi ve öğretmenlerine; yanı sıra üniversitemiz iş birliği ile dinleyenlere müzik ziyafeti sunan Sayın Adem Maba ve ekibine teşekkür ederiz.