23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK!

Yayınlanma Tarihi: 25-04-2017

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.” diyen Atatürk, çocuklara ne denli güvendiğini vurgulamıştır.

Öğrencilerimiz hafta boyunca “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı büyük bir heyecanla kutlamıştır.

Bayram kutlama programı pazar günü saat 10.00’ da başlamıştır. Ana sınıfı ve ilkokul 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencilerimiz programa değişik etkinliklerle katkı sunmuşlardır. Atamızın, geleceği biçimlendirecek olan çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel bayramda; törenimiz, ana sınıfı öğrencilerimizin halk oyunları gösterileri, birinci sınıf öğrencilerimizin şiir korosu, ikinci sınıf kız öğrencilerimizin bale gösterileri, ikinci sınıf erkek öğrencilerimizin halk oyunu gösterileri, üçüncü sınıf öğrencilerimizin İngilizce korosu, dördüncü sınıf öğrencilerimizin koro ve vurmalı çalgılar dinletisi izleyenlerin büyük beğenisini kazanmıştır.

Tören programının ardından kermes ve çocuk şenliğimiz kurulan oyun parkurlarında  saat 14.00’e değin sürmüştür.  Toplum hizmeti çalışmaları kapsamında okul aile birliğimiz ile iş birliği içerisinde gerçekleştirdiğimiz “Üretimlerimizi Paylaşalım, Hayvan Dostlarımıza Yuva Yaptıralım.”  kermesimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşmiştir.