“Engelli olsun olmasın; çocuklar, ancak bir aradayken ‘Tamam.’ olurlar.”

Yayınlanma Tarihi: 20-03-2019

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü ve Engelsiz Dokuz Eylül Koordinatörlüğü ile işbirliği içinde yürüttüğümüz proje kapsamında; önce özel bir rehabilitasyon merkezini Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencileri ile ziyaret ettik. Sonra engelli konuklarımızı okulumuzda ağırladık. Konuklarımızın öğretmenleri yapılan etkinliklerde onlara rehberlik ederken okulumuz öğrencileri de arkadaşlarına yardım ettiler.  “Engelli olsun olmasın; çocuklar, ancak bir aradayken ‘Tamam.’ olurlar.” düşüncesinin ışığıyla çıktığımız bu yolda, farklılıkların farkında olan bireyler yetiştirme arzusuyla konuklarımız için farklı bir öğrenme ve kaynaşma ortamı yaratıp öğrencilerimizin de sosyal farkındalıklarına katkı koyduk. Güzel yürekli konuklarımıza katılımları için teşekkür ederiz.