BAŞARIMIZLA ÇOK GURURLANDIK

Yayınlanma Tarihi: 06-03-2017

Okul Sporları Küçük Kızlar   kategorisi Basketbol il şampiyonasında Küçük kız Basketbol takımımız,İl 3.sü olarak Manisa’da  gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası  grup elemelerinde İzmir ilini ve okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Okul Sporları Türkiye Şampiyonası Basketbol Küçük Kızlar kategorisinde, Okulumuzu  ve İzmir’i  temsil eden takımımız ,02-06 Mart tarihlerinde Manisa’da  gerçekleştirilen Grup müsabakalarında büyük bir çaba ve performans göstererek Okulumuzu ve İzmir’i çok başarılı bir şekilde temsil etmiştir. İlk iki maçını kazandıktan sonra final maçını küçük bir farkla kaybetmiştir. Başta sporcu öğrencilerimiz olmak üzere Beden Eğitimi Spor Öğretmenimiz Belgin SAYMAN’I başarılarından dolayı kutlarız.