Buca İlçe Başarılarımız

Yayınlanma Tarihi: 13-12-2021

Özel bir yayınevinin düzenlediği deneme sınavında 5.sınıf öğrencilerimizden İrem Darılmaz Buca ilçesi ikincisi, 6.sınıf öğrencimiz Derin Akçalı ilçe birincisi, 7.sınıf öğrencilerimiz Alper Doruk Yıldız ilçe birincisi, Beren Taha Kurt ilçe üçüncüsü ve 8. sınıf öğrencimiz Nazlı Karya Temiz ilçe üçüncüsü olarak bizleri onurlandırmıştır. Ayrıca 5.sınıf öğrencilerimizden Eda Besen ve Poyraz Engin, 6.sınıf öğrencilerimizden Derin Akçalı, Nil Sevim, Ela Ceylin Savaş, 7.sınıf öğrencilerimizden Ata Doruk Coşkun, İpek Yazgan ve Rana Al, 8.sınıf öğrencilerimizden Ece Deniz ve Mehmet Ege Yolyapan da Buca ilçesinde güzel başarılar elde etmişlerdir. Kurum olarak sınava katılan okullar arasında 5, 6 ve 7.sınıflarımız Türkiye sıralamasında birinci olmuşlardır. Sosyal ve akademik başarının birlikte yürüdüğü okulumuzda hem öğrencilerimizi hem de bu başarıya katkı sunan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.