İZKA Robokod Robotik Projesi

Yayınlanma Tarihi: 23-01-2020

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Kalkınma Ajansı ve Dokuz Eylül Üniversitesi DEPARK AŞ iş birliği ile gerçekleştirilen “İZKA Robokod Robotik Projesi” etkinliği Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu ve İl Koordinatör Yardımcısı Mustafa Murat Coşkun’un katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe dokuz farklı okul katılırken biz de etkinlikte, robotik kulübü öğrencilerimiz ile yer aldık. Zeki Devrim Sırdaş’ın eğitimci olduğu atölye çalışmasında, piyasaya yeni çıkan ve İzmir’de ilk kez bu etkinlikte kullanılan “Spike Prime” lego robotik setleri kullanıldı. Öğrencilerimiz bu yeniliği büyük heyecanla karşıladı. Bu etkinlikte bizi de aralarında görmek isteyen DEPARK AŞ’ ye teşekkür ederiz.