Çevre Günleri

Yayınlanma Tarihi: 11-06-2021

DEÜ Rektörlüğümüzün düzenlediği Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında “Yaşadığımız Çevre İçin Genç Fikirler Platformu Fotoğraf ve Logo Yarışması” na okulumuz öğrencilerinden de katılım sağlanmıştır. 7. sınıf öğrencilerimiz Aras KAPDAN, 6. sınıf öğrencilerimiz Alper Doruk YILDIZ, Melis FISTIKOĞLU, Yağmur AKAY, İrem SÖZ ve 5. Sınıf öğrencilerimiz Kaan AY ile Derin AKÇALI’nın afişleri sergilenmeye değer görülmüştür. Öğrencilerimiz ödüllerini İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER ile Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Nükhet HOTAR’dan almışlardır. Aynı etkinlikte 4. sınıf öğrencilerimiz ise “Çevre” konulu videoları ile varlık göstermişlerdir. Böylesi anlamlı bir etkinlikte okulumuz öğrencilerine de yer veren Sayın Rektörümüze saygılarımızı sunuyor, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.