İl-İlçe Başarılarımız

Yayınlanma Tarihi: 11-03-2022

Özel bir yayınevi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen bir deneme sınavında 8.sınıf öğrencilerimizden Nazlı Karya Temiz il 8’incisi, Buca ilçesi 1’incisi, Ayşe Kınay Buca ilçesi 2’ncisi; 7.sınıf öğrencilerimizden Alper Doruk Yıldız Buca ilçesi 1’incisi, İpek Yazgan Buca ilçesi 2’ncisi, Eylül Naz Pörklü Buca ilçesi 3’üncüsü; 6.sınıf öğrencilerimizden Nil Sevim Buca ilçesi 1’incisi, Derin Akçalı Buca ilçesi 2’ncisi, Can Özdemir Buca ilçesi 3’üncüsü; 5.sınıf öğrencilerimizden Ali Topuzkanamış il 10’uncusu Buca ilçesi 1’incisi, İrem Darılmaz Buca ilçesi 2’ncisi, Eda Besen ise Buca ilçesi 3’üncüsü olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.