İzmir Üniversiteleri Platformu Teknoloji Günleri

Yayınlanma Tarihi: 30-12-2019

24-25 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen “İzmir Üniversiteleri Platformu Teknoloji Günleri” kapılarını Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde katılımcılarına açtı. Okulumuzun niteliklerinin de ön plana çıktığı standımızda, 6A sınıfı öğrencilerimizden Aras Kapdan ve Mete Uçar, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Şıh Mehmet Tellioğlu rehberliğinde “Operatör Yardımıyla Kontrol Edilen Çöp Robotu”, “Operatör Yardımıyla Kontrol Edilen Vinç Robotu” ve “Çıkış Yolunu Bulan Robot” 7A sınıfı öğrencimiz Sezin Selçuk da  Fen Bilimleri Öğretmenimiz İnci İktu rehberliğinde oluşturdukları  “Dönen Holografik Kâğıt Üzerinde Yapay Gökkuşağı Oluşumu” adlı projeleriyle yer aldı. Katkılarından dolayı Seramik Öğretmenimiz Banu Kacar’a ve okul yöneticilerimize teşekkür ederiz. Üniversitemizin bizlere sağladığı destek ve işbirliği için Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Nükhet Hotar’a ve üniversitemizin diğer birimlerine teşekkürlerimizi sunarız.