STEM Uygulamaları

Yayınlanma Tarihi: 17-12-2018

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi, DEÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Özel 75.Yıl Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği iş birliği ile düzenlenen ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından desteklenen etkinliklerimizin ikincisi, eğitimleri koordine eden Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve okul aile birliği üyemiz Sayın Doç. Dr. Bahar Baran’ın desteği ile devam etmektedir.

Yedinci sınıf öğrencilerimizle fen bilimleri dersinde gerçekleştirdiğimiz “STEM UYGULAMALARI” etkinliğimiz fen, teknoloji, matematik ve mühendislik bağlamında “Enerji Çeşitleri ve Enerji Dönüşümleri” konusunda sorgulayan, deneyimleyen ve yaratıcı çözümler üretebilen uygulamalarla tamamlanmıştır.

Etkinlikleri tasarlayan ve uygulanmasında öğretmen ve öğrencilere yardımcı olan Buca Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Gül Ünal Çoban  ve Arş. Gör. Ayşe Büber’ e teşekkür ederiz.