World Water Day

Yayınlanma Tarihi: 07-04-2022

World Water Day

We celebrated 22nd March World Water Day with our kindergarten students to instil the importance of saving water. With the aim of raising awareness about water saving, we wore blue & white clothes with the t-shirts we made beforehand with hand printing. With banners including messages about World Water Day and musical instruments such as drums, rumba shaker, tambourine in our hands, we wandered around our school repeating our slogan: Save Water, Save the Earth.

We congratulate our little ones and thank them for their efforts. 🤍💧

Dünya Su Günü

Ana sınıfı öğrencilerimiz ile suyu korumanın önemini aşılamak amacıyla “22 Mart Dünya Su Günü”nü hep birlikte kutladık. Su tasarrufu ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla öncesinde el baskısıyla yaptığımız tişörtler eşliğinde mavi beyaz giyindik. Ellerimizde “Dünya Su Günü” ile ilgili iletiler içeren pankartların yanı sıra davul, marakas, tef gibi çeşitli müzik aletleriyle ‘Save Water, Save the Earth’ (Suyu koruyalım, Dünya’yı kurtaralım) sloganını tekrarlayarak okulumuzu dolaştık.

Miniklerimizi tebrik eder, emeklerinden dolayı kutlarız.🤍💧