Culture Day (LLP)

Yayınlanma Tarihi: 13-12-2019

Ana sınıflarımızda bu sene ilk etkinliğimiz olan “Culture Day” kapsamında öğrencilerimiz, çeşitli ülkelere, bölgelere ait yöresel kıyafet ve aksesuarlar eşliğinde farklı ulusların kültürlerini sunumlarına yansıttılar. Kırmızı halıda yürüyüp kendilerini tanıtan miniklerimiz, şarkı ve danslar ile eğlenerek öğrenme olanağı buldular.

Within the scope of our activity called Culture Day which is our first activity in our kindergarden classes, our students reflected the cultures of different nations to their presentations accompanied by local clothes and accessories from various countries and regions. Our little ones who walked on the red carpet and introduced themselves, had the golden opportunity to learn with songs and dances.