Şiir Dinletisi

Yayınlanma Tarihi: 14-06-2019

Şiir; gökkuşağının yedi rengini, dört mevsimde dizelere sığdırmaktır. Şiir, bir düşler ülkesinde Anka Kuşu’nun kanadına oturup engin gökyüzünü seyre dalmaktır. Tarihten bu güne; kağıtlar bitti, mürekkepler tükendi, ömürler toprağa yar oldu ama şiir hiç bitmedi. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz şiir dinletimizde, izleyenlerimizi ve öğrencilerimizi dünyayı yaşanır kılan duygular üzerine yazılmış dizelerin elinden tutup farklı bir yolculuğa çıkardık. Bu yolculukta emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimiz Tuğba Yöner, Güzin Yurtsever, İpek Erdöl’e; şarkıları ile dinletiye renk katan Müzik Öğretmenimiz Tuba Karatürk’e, üflediği neyi ile kulaklarda ile hoş bir seda bırakan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ahmet Hamit Bozkır’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.