STEM Uygulamaları

Yayınlanma Tarihi: 25-12-2018

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi, DEÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve DEÜ Özel 75.Yıl Eğitim Kurumları Okul Aile birliği destekli yürüttüğümüz STEM uygulamalarında anasınıfı öğrencilerimiz ile hayvanlar için bir kulübe tasarımı yaptık. Çalışmalarını yaparken öğrencilerimiz kulübe yapabilmek için neler gerektiğini grup arkadaşlarıyla kararlaştırıp yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullandı ve ürünlerini bu doğrultuda tasarladılar.

Çalışmaları okul yönetimi ile koordine eden DEÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve okul aile birliği üyemiz Sayın Doç. Dr. Bahar Baran’a, etkinlikleri tasarlayan ve etkinliklerin yaşama geçirilmesinde bizlere destek veren Buca Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Gül Ünal Çoban’a ve Arş. Gör. Ayşe Büber’e teşekkürlerimizi sunarız.