Vücudumuzdaki Sistemler

Yayınlanma Tarihi: 19-12-2018

DEÜ Tıp Fakültesi Öğrenme Kaynakları Merkezi Öğrenci Hazırlık Laboratuvarlarına düzenlediğimiz Fen Bilimleri gezimizde 6. sınıf öğrencilerimiz, “Vücudumuzdaki Sistemler” ünitesinin konu ve kavramlarına ilişkin sorgulamaya dayalı eğitim modeli ve aktif öğrenme süreçlerini deneyimlediler. Öğrencilerimiz, mikroskoplara yerleştirilmiş kan örneklerini inceleyerek kanın yapısını ve hücrelerini gözlemlediler. Ayrıca vücudumuzdaki sistemleri oluşturan yapı ve organları maket modelleri üzerinde incelediler.Gezimizin düzenlenmesinde üniversitemizin desteğini alarak bizlere katkı sağlayan, desteklerini bizlerden esirgemeyen ve iş birliği içinde çalışmamızı sağlayan 6. sınıf velilerimiz Sayın Doç. Dr. Murat Örmen ve Sayın Doç. Dr. Tuncay Küme’ye katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.