2. Bilim Şenliğimiz

Yayınlanma Tarihi: 07-06-2023

Newton başına düşen bir elmadan yer çekimini, Arşimet ise bir hamamda kurnada yüzen tastan bulmuştu suyun kaldırma kuvvetini. Bilim; insanların yaşam kalitesini artıran, geleceğe ışık tutan gizemli bir
sonsuzluk…

Okulumuzda ikincisi düzenlenen Bilim Şenliğinde her yerin bilim koktuğu, deneylerle iç içe olan eğlenceli bir gün geçirdik.

Ayrıca şenlik içerisinde “5 Haziran Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında 4.sınıf öğrencilerimiz bilgi temelli hayat problemlerinden yola çıkarak elektrik olmayan bir köye doğal yollarla elektrik getirmenin yollarını ararken “Yenilenebilir Enerji”nin önemini fark ettiler.

Fen ve Teknoloji öğretmenlerimize ve bu güzel günde emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.