Bayrak Müzesi Gezimiz

Yayınlanma Tarihi: 10-06-2023

1. sınıf öğrencilerimiz ile milli kültür ve değerlerini tanımak için Dokuz Eylül Üniversitesi “Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi”ne gezi düzenledik.

Çocuklarımız ay yıldızlı, al bayrağımızın geçmişten bugüne kadarki yolculuğunu öğrendiler. Günümüze kadar ulaşmış bayrak modellerimizi gözlemlediler ve geçmişte var olmuş Türk Devletleri’nin bayraklarını ve bayrakların sembollerinin derin anlamlarını rehber eşliğinde öğrendiler.

Gezide emek gösteren Dokuz Eylül Üniversitesi “Bayrakbilim ve Türk Bayrakları” rehberlerine, çalışanlarına ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

.