LGS’ye 5 Kala

Yayınlanma Tarihi: 28-05-2024

Yıl boyunca LGS’ye hazırlanmak adına çok emek veren, denemelerde ter döken, çabalayan 8.sınıflarımız kendilerini bu süreçte destekleyen öğretmenleri ile bir araya geldiler. Önce Ortaokul Müdür Yardımcımız nefes egzersizleri ile güne başlayan öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz Güzin Yurtsever’in konuşmalarından sonra motivasyon pastalarını yediler ve Rehber Öğretmenleri Elif Derin’in kendileri için hazırladığı “LGS’ye 5 Kala” seminerine katılım sağladılar. Pek çok anıyı birlikte biriktirdiğimiz öğrencilerimizin kendilerini gercekleştirme yollarında hedeflerine ulaşmalarını izlemek bizler için en büyük mutluluk kaynağı. Bu yolda öğrencilerimize destek veren tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür eder, 8.sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.