Oyunsever İzmir

Yayınlanma Tarihi: 13-01-2023

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün “Oyunsever İzmir” sloganıyla yola çıktığı, bu yıl ilki gerçekleştirilen İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları (İZOP) “Buca ilçe finali” gerçekleştirildi.
İlkokul düzeyinde öğrencilerimiz Qbitz, Mangala ve Pentago oyunlarından; ortaokul düzeyi öğrencilerimiz ise Mangala, Pentago, Reversi ve Abalone oyunlarından turnuvaya katıldılar. Öğrencilerimiz gün boyu zeka oyunları ile ilgilendi ve farklı öğrencilerle arkadaşlık kurdular. Hem zihinsel hem de sosyal anlamda kendilerini geliştirdikleri bir turnuva deneyimi yaşadılar.

Ortaokul öğrencilerimizden Barış Utku, Mangala oyununda ilçe ikincisi olarak bizi gurulandırmıştır. Katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.