Spor Kulüplerimiz

ATLETİZM: Atletizme ilgi duyan ve yarışmacı ruha sahip öğrencilerimize bu sporu sevdirmeyi hedeflediğimiz kulübümüzde; öğrencilerimizi koşu, atma ve atlama dallarında temel çalışma disiplini çerçevesinde çeşitli atletizm yarışlarına hazırlamak adına çalışacağız.

VOLEYBOL: Amacımız, öğrencilerimize voleybol sporunu sevdirmek ve tanıtmak, bu sporun temel tekniklerini öğretmek ve temel hareket becerilerini geliştirmektir.

BASKETBOL: Basketbol kulübünün amacı, teknik-taktik çalışmalarla öğrencilerin yetenek ve düzeylerini geliştirmek, aynı zamanda kendine güvenen, kendini doğru ifade edebilen, fiziksel olarak sağlıklı ve sosyal yönleri güçlü, yardımlaşmayı, paylaşmayı bilen başarılı birer birey olmalarına yardımcı olabilmektir.

JİMNASTİK: Öğrencilerimizin vücut esnekliğini ve kas kuvvetini geliştirici çalışmaları kapsayan kulübümüzde farklı kas gruplarının çalışması ile farklı sporlara temel oluşturacak alt yapı hazırlıkları gerçekleştirilecektir.

BİSİKLET, YOGA VE DOĞA SPORLARI: Amacımız, öğrencilerimize doğayı sevdirmek, farklı doğa sporlarını tanıtmak, kampçılık malzemelerini kullanmak, doğa yürüyüşleri yapmak aynı zamanda bisiklet sürmek, bisikletin donanımlarını tanıtmak, küçük tamiratlar yapabilmek ve öğrencilerin sürüş becerilerini geliştirmektir.